Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

16 maart: VPInstruments

16 maart gaan we op  digitaal bedrijfsbezoek bij VPInstruments.

 

3 maart 2021: ProProduct

3 maart 2021

online

Een nieuw bedrijfsconcept voor Proproduct? Op woensdag 3 maart, om 17:00 uur organiseren we “op bezoek” bij ProProduct in Monster. Luuk van Wensveen neemt ons mee in de historie van pro-product en de reorganisatie die nu doorgevoerd wordt en de keuzes die daarbij gemaakt zijn.

We nodigen u van harte uit voor interactieve deelname aan deze webcast, die wederom via ZOOM te volgen is. Inloop 16:45 uur, start 17:00 einde uiterlijk 18:00 uur.

Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/88968991007

Meeting ID: 889 6899 1007
neem contact op voor de passcode!

16 feb 2021: Technet digitaal bedrijfsbezoek Femto

16 februari 2021

online

We starten in 2021 een serie van interactieve digitale bedrijfsbezoeken en trappen af bij Femto Enigeering in Delft.
Tijdens zo’n sessie filmen we eerst op de bedrijfslocatie. Later vanuit de de studio bij Marcel geven we een interactieve presentatie in een “De wereld draait door”-achtige setting een interactieve presentatie aan de leden (en geïnteresseerden).
Ook leent deze aanpak zich goed om specifieke onderwerpen te presenteren. Qua tijdsduur denken we aan een overzichtelijk half uurtje tot 3 kwartier als een soort van “infosnack” aan het einde van de dag.

De eerste webcast (experiment) is gepland op 16 februari 2021.

16 feb 2021 HI: Webinar: De kracht van subsidies binnen de maakindustrie

16 februari 2021

online

De markt verandert snel. Digitalisering gaat in een rap tempo en de klantvragen worden specifieker en uitdagender. Hoe ga je hier als organisatie mee om, welke strategische beslissingen neem je en welke rol spelen subsidies hierin? De voltallige organisatie dient hierin mee te bewegen, van het machinepark tot aan de mensen op de werkvloer. Een proces met grote uitdagingen en kansen.

In dit webinar laat Leap. The Innovation Agency zien hoe je deze processen kunt stroomlijnen en versnellen d.m.v. het gericht inzetten van subsidies.

Aan de hand van concrete voorbeelden bij technologische bedrijven wordt ingegaan op:

– Welke strategische invloeden subsidies hebben op de organisatie en de markt?
– Hoe herken je wat subsidiabel is?
– Hoe breng je passende subsidiemogelijkheden in beeld?
– Hoe subsidieer je klant specifieke opdrachten (van de WBSO tot nieuwe EU programma’s)?

Op dinsdag 16 februari januari van 16:00–17:00 uur behandelen Bianca Duiverman (Senior Consultant High Tech) en Rob Luyben (Business Manager) aan de hand van hun inzichten en praktijkvoorbeeld bovenstaande vragen.

17 november, “Live” op bezoek bij SystematIC

17 november 2020

online

Zoals eerder aangekondigd gaan we iets bijzonders doen aankomende dinsdag. Covid-19 daagt ons uit om creatief te worden en die handschoen pakken we graag op. Dinsdag as. gaan we op “live” bedrijfsbezoek bij Richard Visee van SystemIC. Bij wijze van experiment, en wellicht als primeur voor velen, verzorgen we een interactieve live “uitzinding”, waarbij we een rondleiding door het gebouw krijgen en we met elkaar en met Richard in overleg kunnen.

Na aanmelden ontvangt u nadere gegevens voor het volgende van die digivent!

 

« Eerste ‹ Vorige 1 4 5 6 7 8 12 Volgende › Laatste »