Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

Zomeruitje: Golfbaan Delfland

dinsdag 9 juli 2024 - 17:00

Abtsrechtseweg 1, 2636 HZ Schipluiden

We gaan deze keer gezellig met elkaar golven. Onder begeleidng van een prof worden de fijne kneepjes van het golven bijgebracht. Waana we kunnen genieten van een lekkere maaltijd op Golfbaan Delfland.

En wie denkt dat golf niets met techniek te maken heeft, moet zeker komen….😃

Tot dinsdag 9 juli

Het bestuur.

25 juni Kennisexpo in de Buccaneer

dinsdag 25 juni 2024 - 16:00 tot 21:00 uur

Buccaneer Delft, Paardenmarkt 1, 2611 PA Delft

Op dinsdag 25 juni 2024 organiseren we weer de Delftse Kennisexpo in samenwerking met de Buccaneer. 

Graag nodigen wij je uit voor dit speciale jaarevent van Technet waar zo’n 200 tech-ondernemers elkaar zullen ontmoeten.

Sprekers en presentaties

We hebben weer een aantal zeer aansprekende sprekers bereid gevonden een presentatie te geven. Daarnaast zullen een groot aantal bedrijven zich presenteren in de vorm van postersessies en korte pitches. Speciaal dit jaar zijn ook diverse “Dreamteams” van de TUDelft present op het evenement.

Netwerken

Naast sprekers is er volop gelegenheid tot netwerken. Gezellig onder het genot van een hapje (BBQ-buffet) en een drankje met live-muziek. 

Kennisfestival

Technet Delft en de Buccaneer zijn de kennisnetwerken die ertoe doen. Kom kennis ophalen en brengen bij het grootste kennisevenement in Delft. Neem je kennisvragen mee, zodat het netwerk je kan helpen.

Meld je (gratis) aan

We zien uit naar je komst en die van je introduce(e).

Namens het bestuur van Technet Delft en de Buccaneer.

 

PS: Meer informatie over de Buccaneer vind je op de website: https://buccaneerdelft.com/

 

21-mei MKB Data Studio Workshop

dinsdag 21 mei 2024 - 16:45-19:30

Mondai | House of AI, Molengraaffsingel 8, 2629 JD Delft

Op 21 mei organiseert de MKB Data Studio een workshop over de toepassingen van Kunstmatige Intelligentie (AI) bij het Mondai House of AI op de TU Delft Campus. Deze workshop wordt gehost door de MKB Data Studio, een nieuw initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de TU Delft. Met behulp van getalenteerde studenten ondersteunt de MKB Data Studio midden- en kleinbedrijven (MKB) in Zuid-Holland bij het digitaliseren en optimaliseren van hun data.

De workshop is ontworpen om op een toegankelijke manier begrip en praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) te introduceren. Deelnemers krijgen niet alleen inzicht in de mogelijkheden van AI voor hun bedrijf, maar ook praktische tips om deze technologie effectief toe te passen in hun eigen bedrijfsomgeving. Het programma omvat onder andere:

  • Een introductie over AI, Machine Learning, Deep Learning en Generative AI, met behulp van praktijkvoorbeelden.
  • Een behandeling van verschillende tools en modellen, inclusief een interactieve werksessie waarbij deelnemers de tools kunnen toepassen.
  • Discussie waarom Generative AI momenteel zo populair is en de grote datasets, rekenkracht en de technologieën erachter.
  • Bespreking van ethische kwesties in Generative AI, waaronder discussies over vooroordelen, privacy en regelgeving.

 

 

23 april ALV Technet Leden en bezoek SystematIC

dinsdag 23 april 2024 - 17:00-21:00

SystematIC, Elektronicaweg 20, 2628 XG Delft

23 april wordt de ALV gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan SystematIC

19 maart Bezoek aan Spectral Industries (KD Lab)

dinsdag 19 maart 2024 - 17:00 - 21:00

Schieweg 15A, 2627 AN Delft

We gaan deze keer op bezoek bij SPECTRAL Industries en het belooft een fantastische technische avond te worden op een inspirerende locatie: KD Lab. Naast SPECTRAL Industries, zullen ook ACCENDA en RABLE een interessante presentatie leveren.

SPECTRAL Industries is een hightech bedrijf dat unieke optische sensorsystemen ontwikkelt voor contactloze chemische analyse. Toepassingen variëren van mijnbouw tot recycling en materiaalverwerking. SPECTRAL realiseert nieuwe producten door academische en praktische kennis te combineren en intensief samen te werken met hightech partijen over de hele wereld. Zie voor meer informatie: Home – spectralindustries.com

ACCENDA staat voor technische Innovatie en Implementatie. Haar nauwe betrokkenheid met gerenommeerde kennis- en educatie instituten is uniek. Op de website van Accenda vind je een heel mooi overzicht van alle projecten waar ACCENDA bij betrokken is: Accenda innovatie ontwikkeling research | Accenda

RABLE produceert een innovatief montagesysteem voor zonnepanelen. Een oplossing die de montage van zonnepanelen op alle platte daken mogelijk maakt, zelfs wanneer de dakconstructie zeer zwak is. Met de mogelijkheid om alle daken te voorzien van zonne-energie met behulp van ons ballastvrije montagesysteem kunnen we de natuur beschermen en de energietransitie versnellen. Zie voor meer informatie: RABLE – Accelerating the Energy Transition

BERKELAARMRT Werkt aan innoverende nieuwe ideeën, prototypes, onderzoeksopstellingen, kunstwerken, museale exhibits, industriële machines, simulaties en nog veel meer. Tijdens de presentatie neemt Wiebe Berkelaar ons mee in de verschillende projecten en uitdagingen, die daarbij komen kijken:  Ons werk – Ingenieursbureau BerkelaarMRT

1 2 3 11 15 Volgende › Laatste »