Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

20 juni: Bezoek aan YesDelft

dinsdag 20 juni 2023 - 17:00-21:30

Molengraaffsingel 12, 2629 JD Delft

Dinsdag 20 juni bezoekt Technet Delft het befaamde Yes!Delft, waar vele ondernemingen zijn gestart en tot wasdom zijn gekomen. Na een korte inleiding over Yes!Delft zal er een rondleiding zijn langs verschillende Yes!Delft bedrijven en zullen er een aantal interessante lezingen zijn van bedrijven binnen het ecosysteem.

De avond wordt georganiseerd door Tective, een startup die drones ontwikkeld voor verschillende toepassingen, waaronder landbouw.

De inloop is rond 17.00 uur, waarna het programma start om 17.30 uur.

 

 

KennisExpo 18 april

dinsdag 18 april 2023 - 16:00 - 21:00

De Haagse Hogeschool Delft / Betafactory: Rotterdamseweg 137, 2628 AL Delft

Op 18 april 2023 vindt de allereerste Kennisexpo na Covid-19 plaats in de splinternieuwe Betafactory van de Haagse Hogeschool in Delft. Dit is een unieke gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie te ontdekken.

De inloop is vanaf 16:00 uur bij de Haagse Hogeschool in Delft. Om 16:30 starten we met drie boeiende presentaties van aansprekende sprekers over onderwerpen als 5G, medische technologie en de toekomst van AI en ChatGPT. Aansluitend bezoeken we de Betafactory, de innovatie-locatie van de Haagse Hogeschool, waar we welkom worden geheten door Dieneke Schol. Hier worden korte bedrijfspresentaties en rondleidingen georganiseerd en kunt u genieten van een BBQ buffet met muzikale begeleiding. De Kennisexpo biedt een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw zakelijke relaties te versterken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de presentaties bij te wonen van bedrijven die samenwerken met onderwijsinstellingen om innovatieve projecten te realiseren. Hier ziet u hoe deze samenwerking bijdraagt aan het succes van deze bedrijven en hoe u zelf ook kunt profiteren van een samenwerking met deze onderwijsinstellingen.

Dit is de eerste keer dat de Betafactory publiek toegankelijk is, en we zijn trots u te mogen ontvangen in deze innovatieve leeromgeving. Wethouder Maaike Zwart zal het evenement bijstaan en de belangrijke rol van technologie en innovatie in onze stad benadrukken. Dit is een uitstekende kans om met haar in gesprek te gaan of te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen.

Meld u nu aan voor de Kennisexpo en wordt onderdeel van de bloeiende tech-scene in Delft. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op deze inspirerende dag!
Voor deze bijeenkomst is vooraf aanmelden verplicht

Deze Kennisexpo wordt mede mogelijk gemaakt door het ondernemersfonds Delft

21 maart: Bezoek aan Koppert Cress

dinsdag 21 maart 2023 - 16:30-21:45

Koppert Cress, De Poel 1, Monster

Route & Parkeren: zie link

 

Voorjaars ALV Technet

dinsdag 7 maart 2023 - 17.30-21.30u

Rossio - Delft

Deze ALV zal als aparte avond, los van de reguliere maandelijkse avonden, worden georganiseerd. Naast het officiële deel, zal er na afloop van de ALV een diner zijn voor de aanwezige leden.

De stukken voor de ALV, inclusief de agenda, worden separaat bekend gemaakt.

We zijn nog bezig om een interessante spreker te vinden om iets technisch te vertellen tijdens het diner.

Laat u verrassen en meldt u aan voor de ALV, liefst minimaal 1 week voor de ALV.

 

Bert Monna

Namens het gehele Technet bestuur

21 februari: Bezoek aan Deltares

dinsdag 21 februari 2023 - 17:00 - 21:00

Boussinesqweg 1, 2629 HV Delft

Op 21 februari a.s. brengt Technet Delft een bezoek aan Deltares. We hebben ons gewaardeerde lid een aantal jaar geleden al eens bezocht maar er is weer veel te vertellen over het onderzoek wat daar plaats vindt, waaronder het gedrag van PFAS in waterbodems. Daarnaast is er een mogelijkheid om de splinternieuwe GeoCentrifuge (tot 150g!) te bezoeken dus reden genoeg om aan te haken!

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 12 13 Volgende › Laatste »