Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

Kerstdiner

19 december 2019 van 19:00 tot 23:00 uur

Delft

Ook dit jaar wordt er weer een gezamenlijk kerstdiner gehouden om het einde van het jaar te vieren en bij te praten over de activiteiten van het afgelopen jaar.

Tot de 19e!

Het TechnetDelft bestuur

Pop-up Experience DSM & Bezoek Planet B.io

28 november 2019 van 17:00 tot 21:00 uur

Delft

Geen beschrijving

Algemene ledenvergadering ’19

6 november 2019 van 16:45 tot 21:00 uur

Delft

Op 6 november is er een Algemene Ledenvergadering voor Technet Delft.

Kennismaking met Tec Factory en haar bewoners

24 september 2019 van 17:00 tot 21:00 uur

The Tec Factory

Op 24 september (LET OP: 4e dinsdag van de maand!) bezoekt Technet de Tec Factory. The Tec Factory is een ‘state of the art’ maakfaciliteit waarin kennisinstellingen, bedrijven en overheid optimale interactie met elkaar hebben in het ontwikkelen en naar de markt brengen van technologische vernieuwing. Dit concept is een industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus.

Technet Delft gaat kennismaken met een viertal bewoners en haar producten deze avond. Een overzicht en wat er gepresenteerd wordt kan je vinden in het programma, door op de verschillende onderdelen te klikken krijg je meer over de inhoud te zien. Het wordt in ieder geval een zeer gevarieerde avond met veel techniek, tot de 24ste!

Technet op bezoek bij Demcon

Dinsdag 15 oktober 2019 van 17:00 tot 21:00

Demcon, Delftechpark 23, 2628 XJ Delft

Bezoek aan Demcon – over de aanpak van advanced mechatronics & de (technische) ontstaansgeschiedenis van NANOMEFOS .

Beste leden van en geïnteresseerden in Technet Delft,

Op dinsdag 15 oktober bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan Demcon.
Het belooft een zeer interessante avond te worden.

Demcon is een snelgroeiend technologiebedrijf die opdrachtgevers (ASML, DORC) met een breed scala aan competenties ondersteunt. In 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de Demcon Groep, met in 2019 ruim 600 medewerkers. In 2016 opende Demcon een vestiging in Delft om zo in ook het westen van Nederland de vleugels uit te slaan. Demcon wil zich graag verbinden met de regio en kennis maken met de Technet Delft community.

Meer over Demcon
Demcon begon vijfentwintig jaar geleden als spin-off van de Universiteit Twente en is inmiddels in Nederland een begrip geworden. Met vestigingen in Enschede, Best, Delft, Groningen en Münster (D) blijft het technologiebedrijf gestaag groeien. Demcon levert mechatronische producten en systemen, vaak gebaseerd op nieuwe technologie, zoals een operatiesysteem voor oogchirurgie of een 3D-printer voor metaal.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 10 11 12 13 14 15 Volgende › Laatste »