Over Technet

Visie

Technet is een netwerk van hightech bedrijven en instellingen uit de regio Delft. Deze regio kent een grote verscheidenheid aan technologisch innovatieve bedrijven en instellingen. Vooral zij hebben doorlopend behoefte aan een hecht relatienetwerk en een goede kennisinfrastructuur. Technet voorziet hierin en speelt zo een actieve rol. Wij richten ons met name op ondernemers en medewerkers met technisch inhoudelijke achtergrond en functie (bijvoorbeeld R&D afdelingen).

Dank zij een regelmaat van bijeenkomsten, waarvan de meeste op locatie bij de aangesloten leden, leer men elkaar in de loop der jaren beter leren kennen. Gezelligheid en uitwisseling van technische kennis staan daarbij voorop. Dit faciliteert onderlinge samenwerking en informele hulp.

Voor nadere informatie over Technet kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@technetdelft.nl.

Bestuur

TU Delft

Peter Wellens

Peter Wellens is enthousiast onderzoeker en docent bij de faculteit 3ME van de TU Delft. Hij werkt in de sectie scheepshydromechanica, doet onderzoek naar extreme golfbelastingen op schepen en geeft onderwijs over driftkrachten en toegevoegde weerstand van schepen in golven.

Bij Technet Delft is Peter secretaris. Hij zit sinds 2015 in het bestuur.

Femto Engineering BV

Tom Santegoeds

Tom Santegoeds is directeur van Femto Engineering. Femto is een toonaangevend ingenieursbureau voor analyse en advies met Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics.

 

Tom is voorzitter van Technet Delft.

TU Delft

Gert Jan van den Berg

Gert Jan is als oud-medewerker van het Valorisatiecentrum van de TU Delft spin in het web van Delft. Hij kent nagenoeg alle technische bedrijven en loopt overal zo langs. De laatste jaren was hij met name actief rond RoboValley.

Delfinix

Hans Mouthaan

Delfinix is een kleine instrumentmakerij voor de fijn metaalindustrie. Instrumentmaker Hans Mouthaan combineert ambachtelijk vakmanschap met moderne kennis en apparatuur. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken en verfijnen van optische instrumenten. Binnen Delfinix zet hij zijn deskundigheid, vaardigheden en machines in om klanten te adviseren over hun idee en ontwerp of om onderdelen en prototypes te vervaardigen.

Tiberion B.V.

Bert Monna

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.