Over Technet

Technet is het kennisnetwerk van hightech bedrijven en instellingen uit de regio Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

Visie

Technet is een netwerk van hightech bedrijven en instellingen uit de regio Delft. Deze regio kent een grote verscheidenheid aan technologisch innovatieve bedrijven en instellingen. Vooral zij hebben doorlopend behoefte aan een hecht relatienetwerk en een goede kennisinfrastructuur. Technet voorziet hierin en speelt zo een actieve rol. Wij richten ons met name op ondernemers en medewerkers met technisch inhoudelijke achtergrond en functie (bijvoorbeeld R&D afdelingen).

Dank zij een regelmaat van bijeenkomsten, waarvan de meeste op locatie bij de aangesloten leden, leer men elkaar in de loop der jaren beter leren kennen. Gezelligheid en uitwisseling van technische kennis staan daarbij voorop. Dit faciliteert onderlinge samenwerking en informele hulp.

Voor nadere informatie over Technet kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@technetdelft.nl.

Bestuur

Richard Visee

Richard Visee

SYSTEMATIC

Richard Visee is oprichter en CEO van SystematIC, een Delfts hightech bedrijf dat zich bezig houd met het ontwerp en realisatie van chips voor diverse industrieën zoals automotive en space.

Richard Visee is de penningmeester van Technet Delft.

Bert Monna

Bert Monna

Tiberion BV

Bert Monna is directeur van Tiberion alsmede CEO van Phosphoenix. Tiberion houdt zich bezig met de ontwikkeling van elektronica.

Bert is voorzitter van Technet Delft.

Alisa Nevinskaia

Alisa Nevinskaia

Tiberion / AAC Hyperion

Alisa is project manager bij  AAC Hyperion en Tiberion.

Bij Technet Delft is Alisa secretaris.

Hans Mouthaan

Hans Mouthaan

Delfinix

Delfinix is een kleine instrumentmakerij voor de fijn metaalindustrie. Instrumentmaker Hans Mouthaan combineert ambachtelijk vakmanschap met moderne kennis en apparatuur. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken en verfijnen van optische instrumenten. 

Hans is lid van het bestuur.

Herry Bruins

Herry Bruins

CEO TerraIndex BV

Herry Bruins is oprichter en directeur van TerraIndex BV, een Delfts softwarebedrijf dat zich richt op (milieukundig) bodemonderzoek.

Herry is bestuurslid bij Technet

Arjan van Rijsbergen

Arjan van Rijsbergen

HEDON ELEC. DEVELOPMENTS BV

Arjan is ingenieur elektronica en werkt al ruim 20 jaar bij HedoN. Inmiddels is hij als commercieel manager verantwoordelijk voor de verkoop bij het bedrijf.

Arjan is in 2021 toegetreden tot het bestuur van Technet.

Marcel van Wijk

Marcel van Wijk

EDUQUIPMENT

Eduquipment van Marcel ondersteunt organisaties in de techniek als het gaat om onderwijs, arbeidsmarkt, netwerk en ontwikkeling.

Bij Technet ondersteunt Marcel het bestuur.