Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

Bezoek aan Hyperion Technologies

dinsdag 22 januari 2018 van 17:30 tot 21:30 uur

Hyperion Technologies

Op dinsdag 22 januari (let op: 4e dinsdag van de maand deze keer!) brengt Technet Delft een bezoek aan Hyperion Technologies. Technet Delft lid Hyperion Technologies is gespecialiseerd in hoogwaardige, geminiaturiseerde componenten voor kleine ruimtevaartuigen. De eerste Technet Delft bijeenkomst van het jaar heeft een groot aantal interessante presentaties voor u in petto met de focus op de ruimtevaart.

Kerstdiner

18 December 2018 van 17:00 tot 22:00

Restaurant Rossio in Delft, op de hoek Peperstraat/Oude Delft

Ook dit jaar wordt er weer een gezamenlijk kerstdiner gehouden om het einde van het jaar te vieren en bij te praten over de activiteiten van het afgelopen jaar. Deze keer is de keuze gevallen op Restaurant Rossio in Delft op de hoek Peperstraat/Oude Delft. Een oude bekende onder de leden, waar we onder het genot van een drankje kunnen genieten van het kerstdiner en een gezellig samenzijn!

Tot dinsdag de 18e!

Het TechnetDelft bestuur

Antibiotica & Bacinol

18 februari 2003 van 17:30 tot 21:00 uur

Bacinol, ingang via de Kampveldweg.

Bacinol wordt eind van dit jaar geopend als nieuw productencentrum voor ontwerpers, kunstenaars en ontwikkelaars. Het gebouw kent een rijke historie en heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van penicilline tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Let op: voor het parkeren onder het spoorviaduct dient u tot 22.00 uur te betalen.

« Eerste ‹ Vorige 1 9 10 11