Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

Algemene ledenvergadering ’19

6 november 2019 van 16:45 tot 21:00 uur

Delft

Op 6 november is er een Algemene Ledenvergadering voor Technet Delft.

Kennismaking met Tec Factory en haar bewoners

24 september 2019 van 17:00 tot 21:00 uur

The Tec Factory

Op 24 september (LET OP: 4e dinsdag van de maand!) bezoekt Technet de Tec Factory. The Tec Factory is een ‘state of the art’ maakfaciliteit waarin kennisinstellingen, bedrijven en overheid optimale interactie met elkaar hebben in het ontwikkelen en naar de markt brengen van technologische vernieuwing. Dit concept is een industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus.

Technet Delft gaat kennismaken met een viertal bewoners en haar producten deze avond. Een overzicht en wat er gepresenteerd wordt kan je vinden in het programma, door op de verschillende onderdelen te klikken krijg je meer over de inhoud te zien. Het wordt in ieder geval een zeer gevarieerde avond met veel techniek, tot de 24ste!

Technet op bezoek bij Demcon

Dinsdag 15 oktober 2019 van 17:00 tot 21:00

Demcon, Delftechpark 23, 2628 XJ Delft

Bezoek aan Demcon – over de aanpak van advanced mechatronics & de (technische) ontstaansgeschiedenis van NANOMEFOS .

Beste leden van en geïnteresseerden in Technet Delft,

Op dinsdag 15 oktober bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan Demcon.
Het belooft een zeer interessante avond te worden.

Demcon is een snelgroeiend technologiebedrijf die opdrachtgevers (ASML, DORC) met een breed scala aan competenties ondersteunt. In 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de Demcon Groep, met in 2019 ruim 600 medewerkers. In 2016 opende Demcon een vestiging in Delft om zo in ook het westen van Nederland de vleugels uit te slaan. Demcon wil zich graag verbinden met de regio en kennis maken met de Technet Delft community.

Meer over Demcon
Demcon begon vijfentwintig jaar geleden als spin-off van de Universiteit Twente en is inmiddels in Nederland een begrip geworden. Met vestigingen in Enschede, Best, Delft, Groningen en Münster (D) blijft het technologiebedrijf gestaag groeien. Demcon levert mechatronische producten en systemen, vaak gebaseerd op nieuwe technologie, zoals een operatiesysteem voor oogchirurgie of een 3D-printer voor metaal.

Geen bijeenkomst i.v.m. zomervakantie

20 augustus 2019

Geen locatie

Geen bijeenkomst.

Techtalk expositie

dinsdag 9 juli 2019 van 17:15 tot 19:30 uur

Stadskantoor Delft, Stationsplein 1

Wij nodigen u graag uit voor een relatiebijeenkomst in de Techtalk expositie op dinsdag 9 juli van 18.00 uur (inloop) tot 20.00 uur in het Stadskantoor, Stationsplein 1. Om 18.30 uur begint het officiële programma. Deze uitnodiging is specifiek bedoeld voor ondernemers uit de Delftse kennis innovatieve sector, dus zeker ook voor Technet Delft leden!

Tijdens de borrel kunt u de Techtalk expositie bekijken en kennis maken met dertien Delftse innovaties die het leven makkelijker en leuker maken. De bedenkers vertellen u graag hoe ze op deze ideeën zijn gekomen. In de Techtalk zijn de volgende presentaties te zien

 • Scoozy: De innovatieve scootmobiel
 • Physee: Ramen die energie leveren
 • ManoMetric: Innovatieve braces
 • Somnox: De Somnox slaaprobot
 • HardtHyperloop: Een schaalmodel van hun Hyperloop
 • cepezed: Circulair bouwpakket
 • BirdControlGroup: De innovatieve laser-vogelverschrikker
 • ISIS: de CubeSat-minisatelliet
 • MMID: Een innovatieve leesloep voor slechtzienden
 • HollandPTC: Protonentherapie
 • Applikon: Een kleine bioreactor
 • SD-Insights: Drive coaching, Applikon met
 • QuTech: De quantumcomputer

Wij begroeten u graag op dinsdag 9 juli om samen trots te kunnen zijn op de Delftse innovaties en met elkaar kennis te maken. Wilt u uw komst bevestigen voor 2 juli door een email te zenden naar bedrijven@delft.nl 

« Eerste ‹ Vorige 1 9 10 11 12 13 Volgende › Laatste »