Access Restricted: You do not have access to this embedded content.

Bijeenkomsten

Technet bezoekt RoboHouse

19 maart 2019 van 17:30 tot 21:30

RoboHouse Delft

Op dinsdag 19 maart bezoekt Technet Delft RoboHouse. RoboHouse is het fieldlab van RoboValley, waar productiebedrijven en innovatieve organisaties de mogelijkheden van het aanbod van cognitieve robotica kunnen ontdekken, hun eigen toepassingen kunnen ontwikkelen en deze in een industriële omgeving kunnen testen.

Adésys – Introductie van de 5e generatie Octalarm

19 februari 2019 van 17:30 tot 21:00 uur

Adésys

Op dinsdag 19 februari brengt Technet Delft een bezoek aan haar gewaardeerde lid, Adésys. Adésys levert al 35 jaar apparatuur om technische bedrijfsprocessen op afstand te monitoren en bij kritische storingen de juiste mensen zo snel mogelijk te alarmeren. Adésys levert bijvoorbeeld het product Octalarm dat in de tuinbouw en de intensieve veehouderij de technische installatie bewaakt. Eind maart komt de vijfde generatie van dit product op de markt.

Op deze Technetavond wordt een sneak preview van dit product getoond en verteld welke uitdagingen de engineers tegen kwamen in 15 manjaar ontwikkeling. Er zijn oplossingen gevonden om analoge telefoonlijnen te vervangen door IP en VOIP, veilige koppelingen met clouddiensten te maken en de gebruikerservaring op Apple niveau te houden.

Bezoek aan Hyperion Technologies

dinsdag 22 januari 2018 van 17:30 tot 21:30 uur

Hyperion Technologies

Op dinsdag 22 januari (let op: 4e dinsdag van de maand deze keer!) brengt Technet Delft een bezoek aan Hyperion Technologies. Technet Delft lid Hyperion Technologies is gespecialiseerd in hoogwaardige, geminiaturiseerde componenten voor kleine ruimtevaartuigen. De eerste Technet Delft bijeenkomst van het jaar heeft een groot aantal interessante presentaties voor u in petto met de focus op de ruimtevaart.

Kerstdiner

18 December 2018 van 17:00 tot 22:00

Restaurant Rossio in Delft, op de hoek Peperstraat/Oude Delft

Ook dit jaar wordt er weer een gezamenlijk kerstdiner gehouden om het einde van het jaar te vieren en bij te praten over de activiteiten van het afgelopen jaar. Deze keer is de keuze gevallen op Restaurant Rossio in Delft op de hoek Peperstraat/Oude Delft. Een oude bekende onder de leden, waar we onder het genot van een drankje kunnen genieten van het kerstdiner en een gezellig samenzijn!

Tot dinsdag de 18e!

Het TechnetDelft bestuur

Antibiotica & Bacinol

18 februari 2003 van 17:30 tot 21:00 uur

Bacinol, ingang via de Kampveldweg.

Bacinol wordt eind van dit jaar geopend als nieuw productencentrum voor ontwerpers, kunstenaars en ontwikkelaars. Het gebouw kent een rijke historie en heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van penicilline tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Let op: voor het parkeren onder het spoorviaduct dient u tot 22.00 uur te betalen.

« Eerste ‹ Vorige 1 4 12 13 14