Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

19 september: Technet Bezoekt Radex

dinsdag 19 september 2023 - 17:00-21:30h

Rotterdamseweg 183C, 2629 HD Delft

Op 19 september a.s. brengt Technet Delft een bezoek aan het Radex Innovation Centre. Naast een aantal presentaties van bedrijven gevestigd in het Radex Innovation Centre is er op de avond ook een rondleiding langs Heemskerk Innovative Technologies, Somni Solutions en Lionite.

Sprekers:

 • Nanne Meijerink (Radex Innovation Centre) zal een korte introductie geven over het Radex Innovation Centre.
 • Jochem Klaassen (Lionite) over de samenwerking SmartSense en het belang van het meten van ethyleen in de agri- en transportsector.
 • Karel Zelisse (Delft Measurement Systems) over contactloos laagdikte meten met 100 nm resolutie. Delft Measurement Systems heeft een systeem ontwikkeld om tijdens de productie een laagje van een paar tienden mm dat tussen twee dragermaterialen zit continu te meten.
 • Cock Heemskerk (Heemskerk Innovative Technologies) over toepassingen van haptische afstandsbedieningen in de zorg en nucleaire industrie.
 • Sander Bisschop (Dekimo) zal het hebben over Dekimo Groep & Dekimo Experts in Delft.
 • Ferry Toth (Exalon Delft) gaat in 15 minuten uitleggen wat explosieveiligheid voor eindgebruikers en productfabrikanten betekent. Vervolgens zal hij kort uitleggen welke beschermingswijzen er zijn en hoe voor productontwikkelaars het ontwikkelproces beïnvloed wordt.
 • Tom van de Wiel (Manualise) over de ontwikkeling van handleidingen voor (technische) producten.
 • Remco Nieuwland (Somni Solutions) over de sensoren van Somni en de mogelijkheden en toepassingen van optische sensoren op basis van Fibre Bragg Gratings.

Rondleiding:

Tijdens de rondleiding is er een kort bezoek aan een drietal bedrijven:

 • Heemskerk Innovative Technologies zal een demonstratie geven van de robots en haptische systemen die door HIT worden toegepast in de zorg, nucleaire industrie en big science projecten.
 • Bij de rondleiding van Somni Solutions is een assortiment aan optische sensoren te zien evenals een demonstratie van een optisch meetinstrument.
 • Lionite verzorgt in samenwerking met Newton Energy Solutions een introductie van de NEStore, de extreem zuinige oplossing voor opslag van thermische energie

LET OP! Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 15 september 16:00!

 

 

 

4 juli Zomeruitje

dinsdag 4 juli 2023 - 17:00-22:00u

Delflandhoeve, Schieweg 166, 2627 AS Delft & aansluitend diner bij Rossio

UPDATE:

Als zomeruitje deze keer een sportief samenzijn met een kanotocht vanaf de Delflandhoeve. Gelieve hiermee rekening te houden met de kledingkeuze: kleding die soepel zit en vies mag worden.

Omdat het weer er wat wisselvallig uitziet, wordt het geen barbeque, maar verplaatsen we ons na het kanoen naar het welbekende Rossio (Oude Delft 78, 2611 CD Delft).

Voor de mensen die wel mee willen naar het diner, maar niet mee willen met de kanotocht, gelieve dit explicitiet te melden in het opmerkingen veld (zo weten we op wie we wel en niet moeten wachten).

 

 

 

20 juni: Bezoek aan YesDelft

dinsdag 20 juni 2023 - 17:00-21:30

Molengraaffsingel 12, 2629 JD Delft

Dinsdag 20 juni bezoekt Technet Delft het befaamde Yes!Delft, waar vele ondernemingen zijn gestart en tot wasdom zijn gekomen. Na een korte inleiding over Yes!Delft zal er een rondleiding zijn langs verschillende Yes!Delft bedrijven en zullen er een aantal interessante lezingen zijn van bedrijven binnen het ecosysteem.

De avond wordt georganiseerd door Tective, een startup die drones ontwikkeld voor verschillende toepassingen, waaronder landbouw.

De inloop is rond 17.00 uur, waarna het programma start om 17.30 uur.

 

 

KennisExpo 18 april

dinsdag 18 april 2023 - 16:00 - 21:00

De Haagse Hogeschool Delft / Betafactory: Rotterdamseweg 137, 2628 AL Delft

Op 18 april 2023 vindt de allereerste Kennisexpo na Covid-19 plaats in de splinternieuwe Betafactory van de Haagse Hogeschool in Delft. Dit is een unieke gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie te ontdekken.

De inloop is vanaf 16:00 uur bij de Haagse Hogeschool in Delft. Om 16:30 starten we met drie boeiende presentaties van aansprekende sprekers over onderwerpen als 5G, medische technologie en de toekomst van AI en ChatGPT. Aansluitend bezoeken we de Betafactory, de innovatie-locatie van de Haagse Hogeschool, waar we welkom worden geheten door Dieneke Schol. Hier worden korte bedrijfspresentaties en rondleidingen georganiseerd en kunt u genieten van een BBQ buffet met muzikale begeleiding. De Kennisexpo biedt een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw zakelijke relaties te versterken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de presentaties bij te wonen van bedrijven die samenwerken met onderwijsinstellingen om innovatieve projecten te realiseren. Hier ziet u hoe deze samenwerking bijdraagt aan het succes van deze bedrijven en hoe u zelf ook kunt profiteren van een samenwerking met deze onderwijsinstellingen.

Dit is de eerste keer dat de Betafactory publiek toegankelijk is, en we zijn trots u te mogen ontvangen in deze innovatieve leeromgeving. Wethouder Maaike Zwart zal het evenement bijstaan en de belangrijke rol van technologie en innovatie in onze stad benadrukken. Dit is een uitstekende kans om met haar in gesprek te gaan of te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen.

Meld u nu aan voor de Kennisexpo en wordt onderdeel van de bloeiende tech-scene in Delft. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op deze inspirerende dag!
Voor deze bijeenkomst is vooraf aanmelden verplicht

Deze Kennisexpo wordt mede mogelijk gemaakt door het ondernemersfonds Delft

21 maart: Bezoek aan Koppert Cress

dinsdag 21 maart 2023 - 16:30-21:45

Koppert Cress, De Poel 1, Monster

Route & Parkeren: zie link

 

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 5 13 15 Volgende › Laatste »