Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

De Euro onder de Loep

15 februari, 16:45 uur

online

Theo Wolters neemt ons op zijn eigen uitgesproken wijze mee, naar het land van de euro en het Europese beleid hieromtrent.
Met dit onderwerp heeft dan deze online bijeenkomst weer alles in zich om stof op te doen waaien.
In deze online sessie zal Theo zijn eigen onderzoek naar de euro toelichten en ingaan op de volgende kernvragen:

De euro-muntunie als ramp voor Nederland en Europa
1. Wat kost de euro ons?
2. Wat doet de euro met onze koopkracht en met de Zuid-Europese economieën?
3. Hoe kan de euro voortbestaan?

De bijeenkomst zal online plaatsvinden. Na aanmelden ontvangt u de link voor deelname.

Uitgesteld: 16 november – Technet op bezoek bij I-EM Delft

t.b.d.

Schiehallen, Schieweg 15, Hal N2, 2627AN, Delft (ingang naast De Koperen Kat)

Technet Delft bezoekt op 16 november Innovatiecentrum Energie & Mobiliteit, I-EM Delft.

De Campus I-EM Delft wordt 11 november officieel gelanceerd en we krijgen als Technet een exclusieve rondleiding met toelichting bij een aantal projecten op gebied van de energietransitie. We zijn te gast bij Accenda een van de initiatiefnemers die ons zal meenemen in de wereld van de energietransitie en een toelichting zal geven bij de ambities van de Campus I-EM Delft. Campus I-EM Delft (Innovatiecentrum Energie & Mobiliteit) staat voor kennisontwikkeling en kennisdisseminatie in het kader van energietransitie. I-EM is geheel gericht op samenwerking met educatiecentra (onderwijs), overheid en bedrijfsleven. Het optimaliseren van de onderwijskolom ‘Techniek’ en Leven Lang Leren zijn daarbij belangrijke ambities. Met bijdragen van MRDH (Metropoolregio Rotterdam/Den Haag), gemeenten en partners wil I-EM Delft de organisatie versterken en de flexibilisering van educatie stimuleren en faciliteren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op de website: https://i-emdelft.nl/

Locatie Schiehallen, Schieweg 15, Hal N2, 2627AN, Delft (ingang naast De Koperen Kat)

3 november: Mini-ALV – introductie nieuw bestuurslid Arjan van Rijsbergen

3 november 2021 - 17:00-22:00

Restaurant Rossio - Oude Delft 78, 2611 CD Delft

Op 3 november a.s. bij Rossio in Delft. Aanleiding is het voorstellen van ons nieuwe bestuurslid Arjan van Rijsbergen maar we hebben ook nog wat andere puntjes die we graag met jullie delen (zie agenda). Na de ALV gaan we nog een hapje eten bij Rossio, dus we combineren weer het nuttige met het aangename!

19 oktober bezoek Lenntech

19 oktober

Distributieweg 3, 2645 EG Delfgauw

Eindelijk kunnen we onze maandelijkse bijeenkomsten weer oppakken en als eerste gaan we op dinsdag 19 oktober naar Technet lid Lenntech in Delfgauw waar we te gast zijn bij David van Lennep.

Lenntech is in 2017 verhuist van de Rotterdamseweg naar Delfgauw en heeft daar een fantastische ruimte gevonden om activiteiten op waterbehandeling en waterzuivering verder te ontwikkelen. David zal ons meenemen in deze ontwikkelingen en ons een inkijkje geven in de ‘state-of-the-art’ scala van innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen voor verschillende toepassingen van waterbehandeling en waterzuivering. Een rondleiding door zijn bedrijf mag niet ontbreken en u zult versteld staan wat hier allemaal ontwikkeld wordt inclusief beschikbare faciliteiten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.lenntech.nl.

13 juli 2021: ALV en BBQ bij Knus

13 juli 2021 - 17:00 - 21:00

Knus - Zavelpad 3, 2616 LH Delft

Over precies twee weken, op 13 juli, is het zover: de Technet BBQ bij Knus!

De goede lezer heeft gezien dat we het aangename met het nuttige combineren: we hebben wat tijd ingeruimd voor de Algemene Leden Vergadering.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 5 11 Volgende › Laatste »