Bijeenkomsten

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!

Bijeenkomsten

19 oktober bezoek Lenntech

19 oktober

Distributieweg 3, 2645 EG Delfgauw

Eindelijk kunnen we onze maandelijkse bijeenkomsten weer oppakken en als eerste gaan we op dinsdag 19 oktober naar Technet lid Lenntech in Delfgauw waar we te gast zijn bij David van Lennep.

Lenntech is in 2017 verhuist van de Rotterdamseweg naar Delfgauw en heeft daar een fantastische ruimte gevonden om activiteiten op waterbehandeling en waterzuivering verder te ontwikkelen. David zal ons meenemen in deze ontwikkelingen en ons een inkijkje geven in de ‘state-of-the-art’ scala van innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen voor verschillende toepassingen van waterbehandeling en waterzuivering. Een rondleiding door zijn bedrijf mag niet ontbreken en u zult versteld staan wat hier allemaal ontwikkeld wordt inclusief beschikbare faciliteiten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.lenntech.nl.

13 juli 2021: ALV en BBQ bij Knus

13 juli 2021 - 17:00 - 21:00

Knus - Zavelpad 3, 2616 LH Delft

Over precies twee weken, op 13 juli, is het zover: de Technet BBQ bij Knus!

De goede lezer heeft gezien dat we het aangename met het nuttige combineren: we hebben wat tijd ingeruimd voor de Algemene Leden Vergadering.

30 juni: Digtale meetup bij MMID

30 juni 2021 - 17:00-18:00

online

Op 30 juni presenteert Technet het bedrijfsbezoek aan ons nieuwe lied, MMID.

MMID is een internationaal productontwikkelingsbureau met ruim 75 werknemers, verdeeld over vier locaties in Nederland en Duitsland. We zijn ervan overtuigd dat florerende mensen de basis vormen voor het ontwikkelen van excellente en verantwoordelijke producten. De producten die MMID ontwikkelt hebben een lange levensduur, zijn winstgevend en bieden toegevoegde waarde aan alle gebruikers.

Het wordt weer een leuke sessie waarbij Tom Delfos (COO) en Nynke Daane (Innovation Consultant) aanwezig zijn om live vragen te beantwoorden tijdens het tonen de opnames die we hebben gemaakt op de lokatie aan het kantoor en werkplaats aan de Westvest in Delft.

2 juni 2021: Digitale Meetup met Hedon

2 juni 2021 - 17:00-18:00

online

Aanstaande woensdag 2 juni 16:00 uur gaan we virtueel op bezoek bij enin gesprek met Robert Jan Vreeburg van Hedon uit Delft.

Hedon is internationaal koploper waar het gaat om inductiefverwarming en hun apparatuur wordt wereldwijd in de industrie toegepast. Daarnaastis voormalig stroopwafelkoning Robert Jan Vreeburg een inspirerende ondernemerdie graag zijn managementvisie deelt. Uiteraard is er alle gelegenheid om met Robert Jan en elkaarte netwerken.
Voel je vrij om zelf ook introducees uit te nodigen.

 

20 april 21 Bedrijfsbezoek Lencon

20 april 2021, 16:45 uur

online

Vorig jaar werd Lencon lid van Technet. Maar wie zitten er eigenlijk achter dit bedrijf en wat doen ze daar.
De hoogste tijd om hier een bezoekje te brengen.
Op 20 april gaan we geheel in online-Technet-stijl op bezoek bij Lencon In Noordwijk.
Jan Willem Lucas en Johannes Backer geven ons een enthousiast kijkje in de keuken van dit opmerkelijke ingenieursbureau.
Uiteraard is er alle gelegenheid om met Jan Willem, Johannes en elkaar te netwerken.

 

 

« Eerste ‹ Vorige 1 3 4 5 6 7 12 Volgende › Laatste »