Nieuws

TU studenten beschikbaar in het Joint Interdisciplinary Projects

In het Joint Interdisciplinary Project (TU Delft) werken studenten van verschillende faculteiten samen aan een casestudy uit het bedrijfsleven.

Gedurende 10 weken inspireren en verassen de tweede jaar master studenten elkaar, de bedrijfscoach en de academische staf. Dit nieuwe onderdeel in het mastercurriculum van de TU Delft vormt vlak voor het afstuderen een brug naar de toekomstige professionele werkomgeving.

Het project is gericht op innovatieve ‘out of the box’ / ‘in the niche’ projecten: ‘real-life cases, creating real-world impact’. Aanvullende workshops worden gegeven door experts uit het bedrijfsleven en technisch wetenschappelijke staf, bijvoorbeeld: ‘technical feasibility, agile project management, ethics and engineering integrated design’.

Voor interesse in deelname en vragen kunt u contact opnemen met de projectcoördinator Birgit de Bruin: B.J.E.deBruin@tudelft.nl.

Tijdlijn: Aanmelden bedrijf en concept casestudy februari-maart. In maart worden de onderwerpen en bedrijven aangekondigd op de website. Inschrijving studenten april. Selectie mei. Match bedrijf-team juni. Start 31 augustus 2020.

Nadere info zie de website

TU studenten beschikbaar in het Joint Interdisciplinary Projects

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via:

10 + 3 =