Nieuws

12 feb 2020 Kennissessie Blockchain

Op 12 februari organiseerde Technet haar eerste Kennissessie over blockchain. Met indrukwekkende sprekers en presentaties zijn we ingewijd in de wondere wereld van de blockchain technologie

Redmer Huizinga vertelde op een aangenaam heldere wijze welke reis hij maakt in “blockchain en bitcoin land”. Veel enthousiaste reacties, en zelfs verzoeken om zijn slides, door de aanwezige docent, Jordy Jansen van de Haagse Hogeschool, die na de maaltijd het stokje overnam en ons informeerde over de projecten die de Haagse hogeschool doet in het kader van Blockchain. Tevens een boeiend verhaal over Koios, het online leer systeem waar de Haagse mee werk en waar je de hbo-minor blockchain kunt volgen. Je vindt deze online op https://www.koios.online/. Mocht je de bijeenkomst hebben gemist, volgens Jordi komt veel hier weer aan de orde.

Rick Ros, van LTO network, pakte hierop het stokje over. Rick werkt regelmatig als opdrachtgever met de HHS en studenten werken met Rick samen aan projecten. Caspar Roelofs (Gimly), weet in de praktijk en ook tijdens de bijeenkomst het geheel aan elkaar te koppelen: Dat is de essentie van zijn aanpak, ontwikkel geen nieuwe technologie, maar ga technologie gebruiken die al klaar ligt. Rhet Oudkerk Pool (Europechain) verzorgde een boeiende afsluiting, door vanuit mondiaal perspectief alle voorgaande presentaties nog eens te benadrukken en de mondiale omvang van de blockchain-beweging en de eerstvolgende veranderingen (o.a. in social media) aan te kondigen. Zijn tip: Let op voice.com!

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

 

12 feb 2020 Kennissessie Blockchain

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via:

12 + 5 =