Nieuwsberichten

Het laatste nieuws van Technet Delft

Aankondiging

woensdag 8 februari 2023

Tour bij Highlight -update!-

17 februari 17:00u

Delft - The Social Hub

Teun Verkerk (programmamanager bij Highlight) wil op vrijdag 17 februari een VIP-tour geven speciaal voor (technische) bedrijven. 17:00-19:30u, verzamelen bij de The Social Hub (Van Leeuwenhoekpark 1)

Kosten: in tegenstelling tot eerder bericht kunnen de eerste 20 Technetleden die zich aanmelden gratis deelnemen

(Aanmelden kan door een mail te sturen naar emailadres van Technet, of prive whatsapp bericht naar Herry Bruins)

 

 

In memoriam

maandag 6 februari 2023

Piet Vos [1940—2023]

Op 6 januari 2023 is ons erelid, Piet Vos, op 82-jarige leeftijd overleden. Piet was al vrij snel na de oprichting van Technet Delft begin jaren ’90 een actief bestuurslid. Door zijn belangstelling in de techniek sloeg hij, als vertegenwoordiger van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) geen bijeenkomst over. Samenwerken en verbinden zat in zijn bloed, hij was dan ook altijd bezig om contacten te leggen binnen de vereniging en netwerken.

In 2002 is Piet officieel afgetreden als bestuurslid van Technet. In de jaren daarna leverde hij grote bijdragen aan Technet: hoofdredacteur van het Jaarboek 2004 en het Jaarboek 2010. Verder speelde hij een actieve rol in de webredactie.

Eenmaal met pensioen ging heeft hij zich jarenlang voor onze vereniging ingezet door de communicatie met de media te verzorgen. Daarnaast heeft bij hij het archief van de beginjaren van Technet geïnventariseerd en onderhouden. Een deel hiervan is terug te vinden in de stadsarchieven van de gemeente Delft.

Wegens zijn bijzondere verdiensten voor Technet is Piet in 2016 benoemt tot erelid van de vereniging.

Ook toen hij in de buurt van Nijmegen ging wonen, kwam Piet nog met grote regelmaat op de Technet bijeenkomsten. Dit heeft hij volgehouden tot zijn gezondheid het niet mogelijk maakte om de avonden bij te wonen. Het contact met hem en zijn interesse in Technet is altijd gebleven.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de tijd die we met Piet hebben mogen hebben en de bijdrage die hij zo onbaatzuchtig heeft geleverd aan de vereniging. We missen hem als actief lid maar nog meer als goede vriend.

Aankondiging

dinsdag 18 oktober 2022

18 oktober: Technet aanwezig op de ZIE Hi Delta

Dit jaar richt ZIE Hi Delta haar pijlen op de brede maakindustrie in Zuid-Holland en is Technet en haar leden uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. De dag staat in het teken van verregaande digitalisering in je bedrijf, om klaar te zijn voor de toekomst.

Er zijn interessante break-out sessies onder andere op het gebied van cybersecurity, HR-beleid in tijden van personeelsschaarste, Industrie 4.0, elektronenoptiek en de energietransitie op het gebied van waterstof. Je kunt met deze kennis al ingezette stappen in je eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen. Kom langs om elkaar te ontmoeten en te netwerken!

Nieuws

dinsdag 4 oktober 2022

HedoN Electronic developments BV in het nieuws!

Technet lid, HedoN Electronic developments BV, staat op de najaarseditie van Delft.business op de cover. Directeur en eigenaar verteld over de state of the art technieken die in zijn bedrijf, thuis in de precisie-elektronica en inductietechniek, worden toegepast. Lees het hele artikel HIER.

Aankondiging

woensdag 17 augustus 2022

Gratis testen in de experimentele onderzoeksfaciliteiten van Deltares voor MKB en start-ups

Technet lid Deltares wil de Geo faciliteiten in Delft extra onder de aandacht brengen en heeft daar een challenge voor bedacht met gratis testtijd voor MKB-ers en startups. Via deze LINK kunt u lezen hoe hiervan gebruik kan maken.

Vacature

donderdag 14 juli 2022

Job offer @ SPECTRAL Industries

SPECTRAL Industries is looking for an experienced project manager for a portfolio of contracts with a major mining company. After a number of successful feasibility studies, SPECTRAL and our customer are investing heavily in realizing a couple of on-site demonstration projects of our LIBS sensor on mine sites around the world. To manage these projects, we are looking for a project manager with the following skills:

  • Several years of experience in managing high-tech industrial projects with small teams for customers usually outside NL (traveling will be limited to a couple of trips per year maximum).
  • Knowledge of our technology and/or our market (mining, recycling, raw materials)
  • Being able to oversee all aspects of h/w + s/w design, manufacturing, test & installation.
  • Being comfortable to work in projects that deal with a lot of uncertainties due to complex engineering problems that we solve.
  • Experience with complex customer management, dealing with changing timelines, deliverables and plannings.
  • Preferably (although not required) living in the EU and having an EU passport or work permit.

If you are interested, please send your resume to info@spectral-i.com.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 6 Volgende › Laatste »