27 september: Op bezoek bij Lely te Maassluis – Inschrijving gesloten!

dinsdag 27 september 2022 - 17:00-20:30

Lely Campus: Cornelis van der Lelylaan 1 - 3147 PB Maassluis

Omschrijving

Door de grote interesse hebben we helaas moeten besluiten de inschrijvingen te stoppen. U bent weer welkom op 25 oktober bij ons bezoek aan Process & Energy op de TU Delft waar de nieuwste technieken voor de energievoorzienning in de toekomst worden gepresenteerd.

In navolging van de feestelijke opening van de Lely Campus door koning Willem-Alexander vlak voor de zomer, staat dinsdag 27 september de bijeenkomst van Technet bij Lely in Maassluis op het programma. Onder andere de CTO, Martijn Boelens, en Emo Van Halsema (erelid Technet)  gaan iets vertellen over de projecten bij Lely zoals Sphere als deeloplossing voor het stikstofprobleem en de Orbiter, wat een on-farm kleinschalige melkfabriek is. Het beloofd dus weer een zeer interessante avond te worden!

Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe worden oplossingen geboden voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen.

Lely bestaat al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder: één van de eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken. Er volgden nog veel meer innovaties met steeds maar één doel: het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger maken en samen werken aan een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Programma

17:00   Inloop en koffie
17:30   Welkom namens de voorzitter en Lely
17:40   Presentatie “What drives us at Lely” door Martijn Boelens, CTO Lely
18:30   Rondleiding door de fabriek
19:00   Diner in het restaurant
19:45   Presentatie “Wat zit er in melk en hoe kan je dit on site meten” door Emo van Halsema, eigenaar Felan Innovations
20:15   Presentatie “De Orbiter,  van gras tot glas in 24u” door Sergio Ooijens, Head of the Value Team Processing
20:45   Hapjes en drankjes
21:00   Afsluiting

27 september: Op bezoek bij Lely te Maassluis – Inschrijving gesloten!

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: