12 december: Panel discussie Salaris 2023

maandag 12 december 2022 - 16:00

Online

Omschrijving

Op maandag 12 december 2022 organiseren we een Technet-debat over de salarissen in 2023. Ons geld is in 2022 met ruim 10% is gedevalueerd. Hoe gaan je hier als (techno) ondernemer mee om. Op welke manier zorg je ervoor dat loonsverhogingen positief worden ontvangen zonder dat je jezelf als ondernemer in de vingers snijdt. Wat zijn motiverende redenen om bij een bedrijf te blijven/komen werken? Hoe gaan we om met tarieven naar onze klanten? Het aanbod aan technisch personeel is al erg laag. Op welke wijze ben je aantrekkelijk als technisch werkgever?

We gaan (met zoom) online live in gesprek. Aan tafel zitten Robert Jan Vreeburg, van Hedon, Tom Santegoeds (Femto) en 2 gasten: Arjan van Mil, van AVZ Administraties en Henri ten Camp (Econometrist en docent aan de Haagse Hogeschool)

Robert Jan kreeg onlangs 2 open sollicitaties van TU-studenten die graag in zijn bedrijf willen werken, Wat is het geheim van HedoN?

Wat gebeurt er eigenlijk nog meer in de markt, wat doen bedrijven in andere sectoren en  welke bewegingen ziet Arjan van Mil van de AVZ administratie in de praktijk?

Hoe werkt de economie, blijft deze devaluatie of kan dit weer omdraaien. Is het handig om nu tariefswijzigingen door te voeren? Wat ziet Henri te Camp vanuit het economische perspectief?

Programma

Online interactieve paneldiscussie middels Zoom
(de link ontvang je na aanmelden)

Sessie start om 16:00, digitale “inloop” vanaf 15:45 uur.

12 december: Panel discussie Salaris 2023

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: