22 november – Op bezoek bij Hittech

dinsdag 22 november 2022 - 17:00 tot 20:30

Laan van Ypenburg 60, 2497 GB Den Haag

Omschrijving

Dinsdag 22 november bezoekt Technet het bedrijf Hittech Multin BV. Dit bedrijf is systeemleverancier voor hightech apparatuur en gevestigd op Ypenburg.  Voor diverse OEM’ers in hoogwaardige sectoren ontwikkelt, assembleert en  fabriceert Hittech van onderdelen/componenten tot complete machines.

We gaan kennis maken met het bedrijf en de producten die gemaakt worden en krijgen een rondleiding. Mechatronisch ingenieur bij Hittech Multin, Steef Denteneer, gaat een presentatie geven over het “Multin Qualification Framework”:

Hittech Multin assembleert complexe producten die getest en gekwalificeerd moeten worden. Door de jaren heen heeft de ontwikkelafdeling veel ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van Qualification Tooling (Q-Tools), waarmee producten snel en nauwkeurig kunnen worden gekwalificeerd om te voldoen aan de steeds hogere eisen aan productkwaliteit van klanten en de steeds toenemende complexiteit van hun producten.

Binnen deze Q-Tools wordt de Multin Qualification Framework (MQF) software-architectuur gebruikt, welke softwarecomponenten zijn ontworpen om herbruikbaar, betrouwbaar en robuust te zijn, om onderhouds- en ontwikkelingskosten te verlagen en om productieonderbrekingen te minimaliseren. Het zorgt ervoor dat kwalificatieresultaten automatisch worden vastgelegd in productdatabases, zodat de informatie direct gegarandeerd voldoet aan alle klanteisen en regelgeving. Daarnaast zijn de gegevens beschikbaar voor de klant voor analyses.

Aan de hand van een Q-Tool use-case worden de Q-Tool en MQF strategie & applicatie van Hittech Multin gepresenteerd.

Tot slot gaat een kersvers nieuw lid van Technet Delft ook nog een korte presentatie geven over het bedrijf en de technieken die er toegepast worden.

Programma

17:00     Inloop en koffie
17:30     Welkom door voorzitter Technet Delft, Tom Santegoeds
17:40     Meet the Hittech Group door sales en marketing directeur, Philip Bakker
18:10     Elevator pitches
18:20     Rondleiding
18:50     “Multin Qualification Framework”, door Steef Denteneer, mechatronic engineer
19:20     Introductie nieuw lid Technet
19:40     Buffet en drinks
20:30     Einde

22 november – Op bezoek bij Hittech

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: