Nieuws

npk design winnaar special award GIO voor bushaltes Leiden

Bushaltes Gemeente Leiden absolute winnaar GIO designcompetitie

Ons gewaardeerde lid, npk design heeft twee GIO Awards plus een Special Award of Excellence in de categorie Vormgeving met het bushalte project voor Gemeente Leiden in de wacht gesleept. De GIO designcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd. Winnen betekent een kwaliteitsstempel voor goed vakmanschap.

 

 

 

Afgelopen week vond de feestelijke uitreiking plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. De geanimeerde avond maakte onderdeel uit van het programma van de Dutch Design Week. In aanwezigheid van honderd genodigden werden alle 30 erkende producten, 17 nominaties en 6 special awards gepresenteerd en uitgereikt. Het ontwerp van de abri’s voor Gemeente Leiden waar npk design samen met RBL (Reclamebureau Limburg) een team vormde, kwam naar voren als absolute winnaar. Bovenop de erkenning Goed industrieel ontwerp won het project een special award for excellence in de categorie Vormgeving.

Het juryrapport is zeer lovend en beschrijft het als volgt: het ontwerpbureau uit Leiden heeft een abri ontworpen waarin sierlijkheid, schone eenvoud en tijdloosheid samengaan. De Leidse sleutels vormen een mooi detail passend bij de sleutelstad.

 

Tweede GIO award voor future design concept

De virtual showcase van een car dashboard voor onze opdrachtgever Merck viel die avond ook in de prijzen. Het project ontving een erkenning in de categorie Future Design Concepts. Deze categorie is speciaal voor nog niet gerealiseerde maar wel inspirerende toekomst verkennende ontwerpen. Een mooie opsteker voor de prettige samenwerking die we met Merck hebben.

 

 

 

 

 Meer informatie/case Gemeente Leiden: https://npk.nl/project/rbl/

Meer informatie/case Merck: https://npk.nl/project/merck/

 Voor een overzicht van de Special Awards: www.gio.nl

npk design winnaar special award GIO voor bushaltes Leiden

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via:

10 + 9 =