ProProduct

Luke van Wensveen
ProProduct

ProProduct b.v. (onderdeel van de Else groep) is een ontwerp- en realisatiebedrijf en manifesteert zich al bij 50 jaar in de kunststof- en metaalketen. Waneer u een nieuw of vernieuwd product op de markt wilt brengen, is ProProduct uw partner.

 

Wij leveren klantgerichte producten aan zeer diverse markten. Wij ontwerpen en produceren onder andere medische instrumenten, tuinbouwproducten, verpakkingen, beveiligingsapparatuur en producten voor de recreatie.

ProProduct biedt de gehele keten aan van ontwerp tot realisatie. Dankzij onze ontwerp- , engineering- en productiecapaciteiten kunnen wij overzicht houden over het gehele creatieproces. Samen met onze klanten houden wij ons continue bezig met het ontwikkelen, verbeteren, innoveren en produceren van producten. Onze flexibele bedrijfsstructuur is hierbij een belangrijk voordeel. Samengevat is ProProduct: klantgericht, actief in de kunststof- en metaalketen, flexibel, innovatief, breed ingesteld en bovendien op zoek naar samenwerkingsverbanden om een win-win situatie te creëren.