Groen Agro Control

Jelger de Vriend
Groen Agro Control

De activiteiten van Groen Agro Control vormen een unieke combinatie van technisch georiënteerde dienstverleningen waarmee de Tuinbouw En AGF sector met raad en daad terzijde wordt gestaan. Binnen onze groep vindt bundeling plaats van inhoudelijke kennis en technieken, waardoor effectieve oplossingen en toepassingen ontwikkeld worden.

Groen Agro Control onderscheidt zich door een doelgerichte instelling en vakkennis van de medewerkers. Op basis van de nieuwste inzichten en technieken worden adviezen, expertises en innovaties ontwikkeld. Door de ontwikkelingen en keten-integratie in de sector neemt ook de behoefte toe aan de objectieve metingen en specialistisch advies dat Groen Agro Control aanbiedt.

De werkzaamheden van Groen Agro Control zijn gegroepeerd rond twee centrale thema’s: (1) optimale productie en kwaliteit en (2) optimale voedselveiligheid. De missie van Groen Agro Control is om met onze expertise onze klanten optimaal te laten presteren. Onze drijfveren zijn zaken te begrijpen, te structureren en resultaten te behalen. De onderstaande introductiefilm geeft een goede indruk van ons laboratorium en onze diensten.