Technet op bezoek bij Demcon

Dinsdag 15 oktober 2019 van 17:00 tot 21:00

Demcon, Delftechpark 23, 2628 XJ Delft

Omschrijving

Bezoek aan Demcon – over de aanpak van advanced mechatronics & de (technische) ontstaansgeschiedenis van NANOMEFOS .

Beste leden van en geïnteresseerden in Technet Delft,

Op dinsdag 15 oktober bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan Demcon.
Het belooft een zeer interessante avond te worden.

Demcon is een snelgroeiend technologiebedrijf die opdrachtgevers (ASML, DORC) met een breed scala aan competenties ondersteunt. In 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de Demcon Groep, met in 2019 ruim 600 medewerkers. In 2016 opende Demcon een vestiging in Delft om zo in ook het westen van Nederland de vleugels uit te slaan. Demcon wil zich graag verbinden met de regio en kennis maken met de Technet Delft community.

Meer over Demcon
Demcon begon vijfentwintig jaar geleden als spin-off van de Universiteit Twente en is inmiddels in Nederland een begrip geworden. Met vestigingen in Enschede, Best, Delft, Groningen en Münster (D) blijft het technologiebedrijf gestaag groeien. Demcon levert mechatronische producten en systemen, vaak gebaseerd op nieuwe technologie, zoals een operatiesysteem voor oogchirurgie of een 3D-printer voor metaal.

Programma

Inloop van 17:00 uur, start programma 17:30 uur.

  1. Hugo Vos: introductie Demcon Delft.
  2. Demcon mede-oprichter Peter Rutgers neemt ons met 3 aansprekende voorbeelden mee in zijn aanpak van ‘advanced mechatronics’.
  3. Rens Henzelman geeft een toelichting op de (technische) ontstaansgeschiedenis van NANOMEFOS (Nanometer Accuracy NOn-contact MEasurement of Freeform Optical Surfaces).

Technet op bezoek bij Demcon

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: