KennisExpo 18 april

dinsdag 18 april 2023 - 16:00 - 21:00

De Haagse Hogeschool Delft / Betafactory: Rotterdamseweg 137, 2628 AL Delft

Omschrijving

Op 18 april 2023 vindt de allereerste Kennisexpo na Covid-19 plaats in de splinternieuwe Betafactory van de Haagse Hogeschool in Delft. Dit is een unieke gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie te ontdekken.

De inloop is vanaf 16:00 uur bij de Haagse Hogeschool in Delft. Om 16:30 starten we met drie boeiende presentaties van aansprekende sprekers over onderwerpen als 5G, medische technologie en de toekomst van AI en ChatGPT. Aansluitend bezoeken we de Betafactory, de innovatie-locatie van de Haagse Hogeschool, waar we welkom worden geheten door Dieneke Schol. Hier worden korte bedrijfspresentaties en rondleidingen georganiseerd en kunt u genieten van een BBQ buffet met muzikale begeleiding. De Kennisexpo biedt een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw zakelijke relaties te versterken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de presentaties bij te wonen van bedrijven die samenwerken met onderwijsinstellingen om innovatieve projecten te realiseren. Hier ziet u hoe deze samenwerking bijdraagt aan het succes van deze bedrijven en hoe u zelf ook kunt profiteren van een samenwerking met deze onderwijsinstellingen.

Dit is de eerste keer dat de Betafactory publiek toegankelijk is, en we zijn trots u te mogen ontvangen in deze innovatieve leeromgeving. Wethouder Maaike Zwart zal het evenement bijstaan en de belangrijke rol van technologie en innovatie in onze stad benadrukken. Dit is een uitstekende kans om met haar in gesprek te gaan of te netwerken met andere bedrijven en onderwijsinstellingen.

Meld u nu aan voor de Kennisexpo en wordt onderdeel van de bloeiende tech-scene in Delft. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op deze inspirerende dag!
Voor deze bijeenkomst is vooraf aanmelden verplicht

Deze Kennisexpo wordt mede mogelijk gemaakt door het ondernemersfonds Delft

Programma

16:00 uur: Inloop
16:30 Welkom door Bert Monna, voorzitter TechnetDelft
16:45 1e Spreker: ChatGPT is een vorm van AI. Cor van der Struijf is voorloper op het gebied van AI en weet als geen ander op welke wijze AI kan bijdragen aan je technische businesscase.
Aansluitend Intermezzo door Nellie vd Griend, Directeur HHS Faculteit Technologie, Innovatie en Samenleving
17:15 2e spreker: Is 5G nou wel of niet schadelijk voor de gezondheid? John Bolte is lector Smart sensor Systems en verbonden aan het RIVM en deed onderzoek naar de schadelijke effecten van 5G straling
Aansluitend intermezzo door wethouder Maaike Zwart
17:45 3e Spreker: Wouter Serdijn is professor aan de TUD en het Erasmus en weet alles over bio-electronica
Aansluitend intermezzo door Bert Monna en verplaatsten naar Betafactory
18:20 Welkom in Betafactory door Dieneke Schol
18:30 netwerken, BBQ buffet afgewisseld met verschillende zeepkist presentaties over succesvolle innovatie door samenwerking met techniekstudenten.
Einde ca 20:30 / 21:00 uur.

Inschrijving is gesloten!

KennisExpo 18 april

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: