14 juli 2020 I EM DELFT, Duurzame mobiliteit met Delftse techniek

14 juli 2019

Ingang links naast Koperen Kat Schieweg 15, Hal N 2627 AN Delft

Omschrijving

Elektrische auto’s, auto’s op waterstof, een autonoom-rijdende afval robots, het komt allemaal samen in de Delftse organisatie I EM Delft die in 2019 in de Schiehallen in Delft is gestart.
I-EM Delft bouwt met Accenda aan een community om de energietransitie een boost te geven. Na de bouw van de 1e H2 Car-as-Powerplant en meerdere E-voertuigen is de basis gelegd voor een Smart-Energy-Solution. Met een schaalbare H2-Powerbox kan overal energie opgeslagen- en geleverd worden. Denk aan festivals, bedrijfsgebouwen of bedrijventerreinen. Door bovendien de energie een kleur te geven, kan ook op het gebruik van renewable energy gestuurd worden. Al deze kennis wordt gedeeld met educatie, bedrijven en overheden om ervoor te zorgen dat we met z’n allen klaar zijn voor de “energie-toekomst”. I-EM Delft werkt juist daarom samen met andere fieldlabs om de kennisvraag optimaal te kunnen bedienen. I EM Delft komt voort uit het innovatieve bedrijf Accenda dat samen met HighTechCentreDelft de eerste pro-motor award won, voor hun innovatieve aanpak.

Dit bezoek aan dit innovatieve bedrijf combineren we met een gezellige maaltijd 🙂

 

Programma

 • 17:00 inloop
 • 17:15 Welkomstwoord door Tom Santegoeds, namens Technet
 • 17:30 Martin Seiffers, gastheer en spreker namen I-EM-Delft/ Accenda neemt ons mee in de wereld van duurzame mobiliteit en op welke wijze hier invulling aan gegeven wordt in samenwerking met studenten. Met deze aanpak won Accenda de allereerste promotoraward.
 • 18:00 Elevator Pitches:
  • Herman de Pagter heeft een vraag omtrent ECG-elektroden
  • Oswin Kerkhof pitcht een nieuw platform
  • pauze met sandwichsnackje
 • 18:15 Jacoba van Gastel van WeAllWheel neemt het stokje over en legt de focus op ‘lichte elektrische vervoersmiddelen’ Deze nieuwe categorie bieden mogelijk de uitkomst op de zogenaamde last-mile.
 • 18:45 Bram Coremans directeur van EVSmart licht ons het nut en noodzaak van slim laden toe en heeft zo zijn gedachten over Smart Grid. Bram bouwde samen met de gemeente Delft en provincie de eerste slimme laadpalen, waarmee efficiënt met het powergrid wordt omgesprongen
 • 19:15 We sluiten al deze innovaties af met een korte lezing over de zin en onzin van IP: Technetlid Marc van der Velden (IP Maison voorheen OnlinePatents) presenteert vanuit het ondernemers belang: “IP, wat moet u ermee”.
 • 19:45 Als klap op de vuurpijl, sluiten we de bijeenkomst en komen we in de zomerstemming met een heerlijke BBQ u aangeboden door Technet Delft. Tevens is er de mogelijkheid een rondleiding te krijgen door de werkplaats van I-EM-DELFT
 • 21:30 sluiting

Ingang Schiehal

plattegrond schiehal

 

14 juli 2020 I EM DELFT, Duurzame mobiliteit met Delftse techniek

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: