28 – okt 2020: Masterclass | Duurzame kernenergie met Thorium

28 oktober 2020

online

Omschrijving

Via onze voorzitter Tom Santegoeds, zijn we op 28 oktober uitgenodigd door het universiteitsfonds voor een masterclass omtrent Duurzame Kernenergie met Thorium:

Deze online masterclass wordt speciaal voor alle Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft georganiseerd. Tijdens de masterclass zal reactorfysicus Jan Leen Kloosterman (Reactorinstituut TU Delft), een van Nederlands bekendste experts op het gebied van kernenergie, een virtuele masterclass geven over duurzame kernenergie. Kloosterman onderzoekt het gebruik van thorium in een gesmolten-zout-reactor als veiliger en duurzamer alternatief voor de uraniumreactor. Na afloop is er gelegenheid uw vragen te stellen.

Programma

Reactorfysicus Jan Leen Kloosterman (Reactorinstituut TU Delft), is een van Nederlands bekendste experts op het gebied van kernenergie.

Kloosterman onderzoekt het gebruik van thorium in een gesmolten-zout-reactor als veiliger en duurzamer alternatief voor de uraniumreactor. Na afloop is er gelegenheid uw vragen te stellen.

28 – okt 2020: Masterclass | Duurzame kernenergie met Thorium

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: