24 januari: Bezoek aan Spark Design

dinsdag 24 januari 2023 - 17:00-20:30

Benjamin Franklinstraat 515, 3029 AC Rotterdam

Omschrijving

Nu de kerstdagen achter ons liggen en we ons opmaken voor het nieuwe jaar, leek het ons een goed idee om alvast de vooraankondiging te doen voor het Technet bezoek aan Spark Design in Rotterdam op 24 januari 2023 (let op 4e dinsdag!). Spark is een ontwerpbureau, bekend van de Pal-V en River Barrier (The Ocean Cleanup), en tegenwoordig ook veel producten in de medische sector.

Eigenaar en directeur Robert Barnhorn gaat ons meenemen in de wereld van productontwikkeling en wat daarbij komt kijken. De insteek zal een soort minicollege zijn van een aantal aansprekende projecten die Spark heeft uitgevoerd haar 30-jarig bestaan. Onder andere de Pal-V en koffer Henk zullen de revue passeren. Ook zal de BridgeDrive, een apparaat voor de thuisbridge-markt worden gedemonstreerd. Dit is een product dat Spark heeft ontwikkeld in opdracht van, onder andere, uw scheidend voorzitter, Tom Santegoeds .

Tot slot zal Camillo Spratt van Turnaround Powerhouse aanwezig zijn en een lezing houden over de innovatiecultuur bij bedrijven. Camillo heeft hierin veel ervaring als adviseur bij verschillende organisaties en Spark werkt al lang met hem samen.

 

Programma

 

17:00    Inloop & koffie

17:30    Welkom door Tom Santegoeds

17:40    Presentatie Spark Design door eigenaar/CEO Robert Barnhorn met diverse projecten zoals:

18:40    Elevator Pitches

18:50    Buffet

19:30    Presentatie Camillo Spratt van Turnaround Powerhouse over Innovatiecultuur bij bedrijven

20:00    Drinks

20:30    Einde

24 januari: Bezoek aan Spark Design

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: