21 juni: Bezoek aan Priva

dinsdag 21 juni 2022 - 17:15 tot 20:30

Zijlweg 3 in De Lier. Parkeren langs de Zijlweg op de parkeerplaatsen voor bezoekers

Omschrijving

Op dinsdag 21 juni gaan we er weer voor, dan zijn we op bezoek bij Priva. Uw bestuur was zeer benieuwd hoe de ontwikkeling van Kompano verder is gegaan na ons laatste bezoek jaren geleden. Daarnaast gaat Edgar nog iets vertellen over zijn werk. Een en ander wordt hieronder verder beschreven.

Priva

Priva ontwikkelt en produceert innovatieve oplossingen voor duurzame klimaatbeheersing en procesbeheer voor de tuinbouw, de bebouwde omgeving en indoor growing faciliteiten. Priva’s producten en services worden toegepast in allerlei sectoren, zoals (tunnel)kassen, stedelijke landbouw, groeicellen, kantoren, openbare gebouwen, retail, hotels, gezondheidszorg en musea.

 

Octinion & Priva Kompano

Octinion is een innovatief R&D-bedrijf gespecialiseerd in mechatronische productontwikkeling toegepast op biologisch materiaal. Priva en Octinion hebben hun robotica-activiteiten voor de tuinbouw gebundeld. De komende weken wordt tijdens de GreenTech exhibition in Amsterdam de nieuwe naam voor de gefuseerde bedrijfstakken gecommuniceerd. Door het samenvoegen van kennis en technologie ontstaat er een krachtig en leidend technologiebedrijf, gericht op innovaties in tuinbouwrobotica in een sterk groeiende wereldwijde markt.

Edgar Konijnendijk zal in een presentatie Priva en de generieke ontwikkelingen op het vlak van automatisering, procesregeling en digitalisering toelichten. Thomas Hoeterickx zal in zijn presentatie de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het vlak van Robotica in de (glas-)tuinbouw presenteren.

Programma

17:15     Inloop met koffie, thee

17:30     Presentatie Priva door Edgar Konijnendijk (Manager (Water) Systems & Devices)

18:00     Rondleiding langs Growth labs en productie

18:30     Presentatie Robotica in de tuinbouw door Thomas Hoeterickx (Sales & Business development manager Octinion/Priva Kompano)

19:00     Netwerken onder het genot van een drankje, broodje en soep

20:00     Afsluiting

21 juni: Bezoek aan Priva

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: