19 april: 2 nieuwe leden stellen zich voor in Cafe If Then

dinsdag 19 april 2022 - 17:15-20:00

Cafe If Then, De Groene Haven 282, 2627 CD, Delft (betaald parkeren rondom pand)

Omschrijving

Op dinsdag 19 april 2022 houden we weer een reguliere bijeenkomst en dit keer krijgen jullie twee interessante en vooral ook inhoudelijke presentaties voorgeschoteld van 2 kersverse nieuwe leden van Technet: Terraindex en Spectral Industries.

TerraIndex
Wij geloven dat kwalitatief bodemonderzoek de basis vormt voor een verantwoorde realisatie van bouw- en infrastructuurprojecten. Betrouwbare resultaten zijn van cruciaal belang voor de gezondheid van de bevolking en een goed georganiseerd proces waarborgt de veiligheid van de onderzoekers. Met TerraIndex helpen we 250 adviesbureaus in binnen en buitenland met het automatiseren en digitaliseren van hun werkprocessen.

We zijn net verhuist naar een nieuwe locatie in ‘Nieuw Delft’. Naast kantoor openen we binnenkort ook een koffiebar “If Then”, dat zich richt op flexwerken en kennisdelen. Op deze avond geven we alvast een voorproefje en vertellen we over de speciale combinatie.

Spectral Industries
De wereldwijde vraag naar grondstoffen stijgt en zal de komende decennia blijven stijgen. Tegelijkertijd worden we steeds afhankelijker van grondstoffen uit landen met regimes met een dubieuze reputatie. Het is dus van economisch, politiek, maar zeker ook ecologisch belang dat Nederland en de EU steeds meer zelfvoorzienend wordt op het gebied van grondstoffen. SPECTRAL Industries is een high-tech MKB dat laser gebaseerde sensoren ontwikkeld die in de hele grondstoffen waardeketen worden ingezet om processen te optimaliseren en verbeteren. Onze sensoren helpen mijnbouwbedrijven bij het efficiënter maken van materiaalwinning, staalbedrijven hun productie te optimaliseren en recyclebedrijven beter afval te scheiden. Hierdoor wordt het makkelijker om rendabel in Europa de grondstof waardeketen te sluiten, op weg naar een volledig duurzaam gebruik van onze natuurlijke materialen.

 

Programma

17:15 Inloop met koffie, thee
17:30 Introductie TerraIndex BV door Herry Bruins (Directeur)
18:00 Softwareontwikkeling (Diversen)
18:30 Spectral Industries door Marijn Sandtke (Business Manager)
19:00 Netwerken onder het genot van een drankje, broodje en soep
20:00 Afsluiting

19 april: 2 nieuwe leden stellen zich voor in Cafe If Then

Inschrijven bijeenkomst

ik kom wel/niet naar deze bijeenkomst

Ik heb de volgende dieetwensen

Ik neem een introducee mee

Ik weet van deze bijeenkomst via: