Technet, hét hightech kennisnetwerk

Technet is het kennisnetwerk van hightech bedrijven en instellingen uit de regio Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

51 Aangesloten bedrijven

Met ruim 51 aangesloten hightech bedrijven en instellingen is Technet hét hightech kennisnetwerk.

Bijeenkomsten

Iedere maand komen we bijeen voor lezingen over technische onderwerpen.

Komende bijeenkomsten

Technet Delft organiseert maandelijks een bijeenkomst.

Zomeruitje: Golfbaan Delfland

dinsdag 9 juli 2024 - 17:00

Abtsrechtseweg 1, 2636 HZ Schipluiden

We gaan deze keer gezellig met elkaar golven. Onder begeleidng van een prof worden de fijne kneepjes van het golven bijgebracht. Waana we kunnen genieten van een lekkere maaltijd op Golfbaan Delfland.

En wie denkt dat golf niets met techniek te maken heeft, moet zeker komen….😃

Tot dinsdag 9 juli

Het bestuur.

25 juni Kennisexpo in de Buccaneer

dinsdag 25 juni 2024 - 16:00 tot 21:00 uur

Buccaneer Delft, Paardenmarkt 1, 2611 PA Delft

Op dinsdag 25 juni 2024 organiseren we weer de Delftse Kennisexpo in samenwerking met de Buccaneer. 

Graag nodigen wij je uit voor dit speciale jaarevent van Technet waar zo’n 200 tech-ondernemers elkaar zullen ontmoeten.

Sprekers en presentaties

We hebben weer een aantal zeer aansprekende sprekers bereid gevonden een presentatie te geven. Daarnaast zullen een groot aantal bedrijven zich presenteren in de vorm van postersessies en korte pitches. Speciaal dit jaar zijn ook diverse “Dreamteams” van de TUDelft present op het evenement.

Netwerken

Naast sprekers is er volop gelegenheid tot netwerken. Gezellig onder het genot van een hapje (BBQ-buffet) en een drankje met live-muziek. 

Kennisfestival

Technet Delft en de Buccaneer zijn de kennisnetwerken die ertoe doen. Kom kennis ophalen en brengen bij het grootste kennisevenement in Delft. Neem je kennisvragen mee, zodat het netwerk je kan helpen.

Meld je (gratis) aan

We zien uit naar je komst en die van je introduce(e).

Namens het bestuur van Technet Delft en de Buccaneer.

 

PS: Meer informatie over de Buccaneer vind je op de website: https://buccaneerdelft.com/

 

21-mei MKB Data Studio Workshop

dinsdag 21 mei 2024 - 16:45-19:30

Mondai | House of AI, Molengraaffsingel 8, 2629 JD Delft

Op 21 mei organiseert de MKB Data Studio een workshop over de toepassingen van Kunstmatige Intelligentie (AI) bij het Mondai House of AI op de TU Delft Campus. Deze workshop wordt gehost door de MKB Data Studio, een nieuw initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de TU Delft. Met behulp van getalenteerde studenten ondersteunt de MKB Data Studio midden- en kleinbedrijven (MKB) in Zuid-Holland bij het digitaliseren en optimaliseren van hun data.

De workshop is ontworpen om op een toegankelijke manier begrip en praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) te introduceren. Deelnemers krijgen niet alleen inzicht in de mogelijkheden van AI voor hun bedrijf, maar ook praktische tips om deze technologie effectief toe te passen in hun eigen bedrijfsomgeving. Het programma omvat onder andere:

  • Een introductie over AI, Machine Learning, Deep Learning en Generative AI, met behulp van praktijkvoorbeelden.
  • Een behandeling van verschillende tools en modellen, inclusief een interactieve werksessie waarbij deelnemers de tools kunnen toepassen.
  • Discussie waarom Generative AI momenteel zo populair is en de grote datasets, rekenkracht en de technologieën erachter.
  • Bespreking van ethische kwesties in Generative AI, waaronder discussies over vooroordelen, privacy en regelgeving.

 

 

23 april ALV Technet Leden en bezoek SystematIC

dinsdag 23 april 2024 - 17:00-21:00

SystematIC, Elektronicaweg 20, 2628 XG Delft

23 april wordt de ALV gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan SystematIC

Nieuws

Het laatste nieuws van Technet Delft

Aankondiging

maandag 27 mei 2024

Netwerkevent Prinsenhof 19 juni 2024 wordt verplaatst

27-05-2024

Prinsenhof, Delft

We hebben veel positieve reacties ontvangen op het geplande netwerkevent op 19 juni en daar zijn we erg blij mee. Door onvoorziene omstandigheden moeten we het event echter een paar maanden uitstellen. We zullen de extra tijd goed gebruiken om een prachtig programma samen te stellen en hopen u dan te zien. Te zijner tijd ontvangt u van ons een geüpdatete save-the-date, waarbij we nog steeds uitgaan van een bijeenkomst in Museum Prinsenhof Delft.

Met vriendelijke groet,

Museum Prinsenhof Delft, Technet en HiDelta

Aankondiging

vrijdag 12 april 2024

MarketingMinds Delft

08-04-2024

Delftechpark 25, Delft

In een wereld waar technologie en digitalisering de overhand nemen, kan het een uitdaging zijn om de unieke technische meerwaarde van jouw bedrijf effectief over te brengen. Als marketeer sta je middenin dit digitale speelveld, geconfronteerd met internationale concurrentie en de constante evolutie van marketingstrategieën. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie opvalt en groeit in deze dynamische omgeving?

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we MarketingMinds Delft opgericht: een community speciaal voor marketeers van technische bedrijven in en rond Delft. Wij geloven in de kracht van kennisdeling, inspiratie en samenwerking. Drie keer per jaar organiseren we bijeenkomsten bij een lidbedrijf om van elkaar te leren, inzichten te delen en te fungeren als sparringpartners. Zo draag jij effectiever bij aan de groei van jouw organisatie.

Elke bijeenkomst is uniek, met een gastbedrijf dat inspireert en uitdaagt. We moedigen actieve deelname, externe sprekers en bijdragen vanuit de community aan. De sessies zijn rijk aan:

–         Case studies delen

–         Uitdagingen bespreken

–         Presentaties door externe experts

–         Discussies over onderwerpen aangedragen door de community

Geïnteresseerd om deel uit te maken van onze groeiende groep marketeers? Voor een kennismaking of meer informatie, neem contact op met:

Cynthia Kuiper, VP Instruments: cynthiakuiper@vpinstruments.com

– LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cynthia-kuiper/

Wietse Bandstra, JOA Air Solutions: wietse.bandstra@joa.nl

– LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wietsebandstra/

Aankondiging

dinsdag 12 maart 2024

ZIE 2024 is hét kennis- en netwerkevent voor de Zuid-Hollandse technologische industrie

04-04-2024

Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Hi Delta, netwerkorganisatie voor de technologische industrie in Zuid-Holland en Mikrocentrum, platformorganisatie en eventorganisator voor de hightech- en maakindustrie, bundelen wederom de krachten om ZIE te organiseren.

Zuid-Holland heeft alle ingrediënten in huis om een sterke economische groei te realiseren: een stevige industriële geschiedenis, ruim 30.000 maakbedrijven en toeleveranciers, focus op lucht- en ruimtevaart, agri & tuinbouw, machine- en scheepsbouw én een flinke dosis ambitie. Deze ingrediënten bieden bovendien de kans om een sleutelrol te spelen op het gebied van digitalisering, de energietransitie en de circulaire economie. Die transities vragen om technologische innovaties, maar daarvoor is samenwerking en kennisdeling essentieel. Samen weten we namelijk meer dan één. Deze filosofie is de basis van ZIE 2024: hét kennis- en netwerkevent voor de Zuid-Hollandse technologische industrie.

Meld je aan via: ZIE 2024: Zuid-Hollands Industrie Event (visitcloud.com)

Word Lid

Onze leden zijn bedrijven of instellingen die zich op één of ander manier met techniek bezig houden. Iedere derde dinsdag van de maand komen we aan het begin van de avond bijeen om lezingen over technische onderwerpen aan te horen of te houden. Wil je meedoen? Meld je aan!